İntikam uğruna çocuk vurdu!

Elazığ'da babalarına düşman olan şahıs 10 yaşındaki Yusuf Bakşi'yi vurdu.

İntikam uğruna çocuk vurdu!

İntikam uğruna 10 yaşındaki çocuğu vurdu. 
Olay, 13 Mayıs’ta merkez Salıbaba Mahallesi Yüce Sokak’ta meydana gelmişti. İddiaya göre, zanlı Abdülkadir K. (39) geçtiğimiz yıl kendisini bıçakla yaralayan ve cezaevinde olduğu öğrenilen Hüseyin Bakşi’nin çocukları 10 yaşındaki Yusuf ve 13 yaşındaki Tolga Bakşi’yi evlerinin önündeki sokakta 8 el ateş edip vurarak ağır yaralamıştı.

Hayata 60 gün tutunabildi

Kafasından vurulan 10 yaşındaki Yusuf Bakşi, olay yerinden ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olay günü acilen ameliyata alınan ve saatler süren ameliyatın ardından uyutulan Yusuf’tan 60 gün sonra acı haber geldi. İlkokul 4. sınıf öğrencisi Yusuf, Fırat Üniversitesi Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını bu sabah kaybetti.
Öte yandan ameliyat geçiren 13 yaşındaki Tolga Bakşi’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlı tutuklanmıştı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Abdülkadir K., planlayarak ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs suçundan adliyeye sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Olayı intikam için işlediğini de itiraf ettiği öğrenilen zanlının daha öncede başka bir suçtan cezaevinde yattığı öğrenildi.

Aile idam istemişti

Cezaevinden izinli çıkan Baba Hüseyin ile anne Meliha Bakşi, hastane önünde yaptığı açıklamada, çocuklarını acımasızca vuran zanlının idam edilmesini istemişti.
İntikam kurbanı Yusuf Bakşi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem