İntiharının sırrı son 72 saatte

Adapazarı'ndaki evinden üniversitede okuduğu Bolu'ya gidiyorum diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu günün sabahı İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ölüme atlayan 23 yaşındaki Başak Özdenoğ

İntiharının sırrı son 72 saatte

Adapazarı'ndaki evinden üniversitede okuduğu Bolu'ya gidiyorum diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu günün sabahı İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ölüme atlayan 23 yaşındaki Başak Özdenoğlu bugün toprağa verildi. Başak'ın intiharındaki sır perdesi, kaybolduğu pazartesi gününden, köprüden atladığı perşembe sabahına kadar geçen 72 saat içerisinde nereye gittiği ve kimlerle görüştüğünün belirlenmesiyle kalkacak.

Ailesi 3 gün süreyle sürekli arayıp kendisine ulaşmaya çabalarken, dün sabah taksiyle geldiği İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son veren Başak Özdenoğlu'nun cenazesi dün olayı öğrenip İstanbul'a giden babası Dr. Muzaffer Özdenoğlu tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Adapazarı'na getirildi. Başak için bugün öğleyin Orhan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Başak'ın babası genel cerrah Muzaffer Özdenoğlu'nun görev yaptığı hastanedeki mesai arkadaşları başta olmak üzere kentteki doktor arkadaşları ve Özdenoğlu Ailesi'nin yakınları katıldı. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın yanı sıra çok ayıda sağlık çalışanı da cenazede bulundu.

Başak'ın annesi eczacı Mevlüde Özdenoğlu tören boyunca sürekli gözyaşları dökerken, kardeşinin ölüm haberiyle görev yaptığı Sivas'tan gelen ağabeyi Dr. Berkay Özdenoğlu da babasıyla birlikte taziyeleri kabul ederken hayli üzgündü.

İNTİHARIN SIRRI SON 72 SAATTE

Bolu İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olan ve Başak Özdenoğlu'nun intiharındaki sır perdesi henüz aralanamadı. Ailenin yakınları, babası ve ağabeyi doktor, annesi eczacı olan Başak'ı intihara 'başarısızlık duygusunun' intihara sürüklediğini ileri sürdü.

Ancak Başak Özdenoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, ortadan kaybolduğu pazartesi gününden köprüden atladığı perşembe sabahına kadar nereye gittiği, kimlerle görüştüğü araştırılıyor. Herhangi bir not da bırakmayan Başak Özdenoğlu'nun intiharındaki sır perdesini bu 72 saat içinde neler yaptığının ortaya çıkartılması aydınlatacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem