İnterpolün aradığı iş adamı öldü

İnterpol tarafından "kara para aklamak ve dolandırıcılık" suçlamalarından aranan ve Isparta'da SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören 64 yaşındaki Salih Acarbulut hayatını kaybetti.ABD'de yaşadığı dönemde saadet zinciri kurarak bir çok kişiy

İnterpolün aradığı iş adamı öldü

İnterpol tarafından "kara para aklamak ve dolandırıcılık" suçlamalarından aranan ve Isparta'da SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören 64 yaşındaki Salih Acarbulut hayatını kaybetti.

ABD'de yaşadığı dönemde saadet zinciri kurarak bir çok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 5 yıldır FBI ve İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan iş adamı Salih Acarbulut, Isparta'da tedavi gördüğü Süleyman Demirel (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Acarbulut'un cenazesi yakınları tarafından alındı.

Burdur Bucak ilçesinden 23 Eylül 2015 tarihi itibariyle Isparta'da özel bir hastanede yoğun bakımda solunum yetmezliği ve bilinç bulanıklığı teşhisiyle tedavi altına alınan Acarbulut, Hastane Başhekimi Kumru Aygül'ün aranan Acarbulut'un fotoğrafını bir tv kanalında görüp durumu polise bildirmesi üzerine polis çalışma başlatmıştı. Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğun bakımda tedavi gören kişinin kara para aklamak ve dolandırıcılık suçundan FBI ve İnterpol tarafından Salih Acarbulut olduğunu tespit etmişti.

İnterpolün aradığı iş adamı öldü

İnterpolün aradığı iş adamı öldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem