Instagram'a yeni özellik geldi

Sosyal paylaşım uygulamalarından olan ve 2012 yılında Facebook tarafından satın alınan Instagram'a yeni bir özellik geldi. Kullanıcılar artık gönderdikleri fotoğraflara yaptıkları açıklamaları sonradan düzenleyebilecekler.IOS VE ANDROİD'DE KULLANIMA SUNUL

Instagram'a yeni özellik geldi

Sosyal paylaşım uygulamalarından olan ve 2012 yılında Facebook tarafından satın alınan Instagram'a yeni bir özellik geldi. Kullanıcılar artık gönderdikleri fotoğraflara yaptıkları açıklamaları sonradan düzenleyebilecekler.

IOS VE ANDROİD'DE KULLANIMA SUNULDU

Özellikle otomatik düzenleme özelliği açık olan cep telefonlarından gönderilen metinlerde yaşanan 'düzeltememe' sorunu yeni özellik sayesinde ortadan kalkmış oluyor. Düzenleme Instagram'ın hem iOS hem Android uygulamalarında aynı anda kullanıma sunuldu. Bu özellik gelmesine rağmen arkadaşlarının fotoğraflarına yorum yapanlar için bir çözüm henüz bulunmuyor. Başka fotoğraflara yorum yaparken kelime hatası yapanlar eskiden olduğu gibi yorumları silip yeniden yazmak zorunda kalacaklar.

UYGULAMANIN YENİ SÜRÜMÜ ÜCRETSİZ OLARAK İNDİRİLEBİLİYOR

Uygulamada yapılan yeni düzenleme ile daha önce pusula simgesi ile görüntülenen Keşfet bölümü artık mercek simgesi ile gösteriliyor. Burada kişiler ve etiketler arama özelliği de yeni sürümde geliştirildi. Instagram'ın iOS sürümü (Türkiye mağazasındaki) yeni düzenleme özelliğine hemen kavuşurken haber hazırlandığı saatte Android uygulamasında (Türkiye'den indirilebilen) açıklama düzenleme özelliği henüz aktif değildi. Yeni özelliğin birkaç gün içinde Türkiye mağazasındaki Android sürümüne de gelmesi bekleniyor. Uygulamanın 6.2 numaralı iOS sürümü iTunes'tan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler