Instagram tek tip kare fotoğraf uygulamasına son veriyor

Instagram, yalnızca kare fotoğraf paylaşma özelliğini değiştiriyor ve uygulamaya portre ve manzara çekimleri için iki farklı boyut ekliyor. KARE KADRAJ DEVAM EDECEK Mobil fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram yayımladığı blog yazısında gidilen değişikli

Instagram tek tip kare fotoğraf uygulamasına son veriyor

Instagram, yalnızca kare fotoğraf paylaşma özelliğini değiştiriyor ve uygulamaya portre ve manzara çekimleri için iki farklı boyut ekliyor.

KARE KADRAJ DEVAM EDECEK

Mobil fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram yayımladığı blog yazısında gidilen değişiklik için şu ifadeleri kullandı: "Kare kadraj bizim kimliğimizin her zaman bir parçasıydı ve öyle olmaya devam edecek. Bununla beraber, anlatmak istediğiniz görsel hikâye her zaman önce gelmeli. Biz de anlarınızı istediğiniz şekilde paylaşabilmenizi daha basit ve eğlenceli hale getirmek istedik."

Instagram'ın güncellenmiş versiyonu Apple cihazlarda ve Android yazılımlarda çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler