İnşaat Şantiyesinde Asansör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sarıyer'de bir inşaat şantiyesinde yük asansörünün halatları koptu. İçinde işçilerin bulunduğu asansör 3'üncü kattan zemine çakılırken, meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı. Kaza bugün saat 13.00 sıralarında, Sarıyer Ayazağa Mahalles

İnşaat Şantiyesinde Asansör Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sarıyer'de bir inşaat şantiyesinde yük asansörünün halatları koptu. İçinde işçilerin bulunduğu asansör 3'üncü kattan zemine çakılırken, meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Kaza bugün saat 13.00 sıralarında, Sarıyer Ayazağa Mahallesi'ndeki Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; özel bir firmaya ait inşaat şantiyesinin yük asansörünün, içinde işçilerin de bulunduğu sırada halatları koptu. Halatları kopan asansör, 3'üncü kattan zemine çakılırken, asansörde bulunan Kadir B. (19) ile Ali Ö. (24) adlı işçiler ağır şekilde yaralandı. Yaralanan işçiler, şantiyede bulunan inşaat firmasına ait ambulans ile Kağıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı işçilerden 19 yaşındaki Kadir B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı işçilerden 24 yaşındaki Ali Ö.'nün hastanedeki tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan ölen ve yaralanan işçilerin iş arkadaşları hastaneye geldi.

Olay Yeri İnceleme ekibi kazanın olduğu şantiyede inceleme yaparken, polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler