İngiltere'de silahlı saldırı: 1 Türk öldü

Londra'nın kuzeyindeki Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wood Green semtinde dün akşamüstü yaşanan silahlı saldırıda, 42 yaşındaki iki çocuk babası Erdoğan Güzel hayatını kaybetti. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldı

İngiltere'de silahlı saldırı: 1 Türk öldü

Londra'nın kuzeyindeki Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wood Green semtinde dün akşamüstü yaşanan silahlı saldırıda, 42 yaşındaki iki çocuk babası Erdoğan Güzel hayatını kaybetti. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ATEŞ AÇIP KAÇTILAR

Londra polisi olayla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmazken, görgü tanıkları basına silahlı kişi ya da kişilerin otomatik silahla ateş açtığı daha sonra aynı araçla hızla uzaklaştıkları bilgisini verdi. Aynı sokakta işyeri bulunan görgü tanıkları, Erdoğan Güzel'in kimliğini tespit ederken, Güzel'in o sırada bir fırının önünde bulunduğu, yaralanan diğer kadının ise yoldan geçen biri olabileceğini ifade etti.

ARAÇ İÇİNDEN ATEŞ EDİLDİ

ITV televizyonuna konuşan görgü tanığı Haydar Alma, o sırada dükkanda bulunduğu, bir anda silah seslerini duyduğunu ve dışarıya baktığında penceresi açık bir aracın içinden ateş edildiğini gördüğünü söyledi.

Londra Polisi ise şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadığını bildirdi. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmaya devam  ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler