İnanır'ın montu 50 bin TL'ye satıldı

Kadir İnanır'ın 34 yıl önce Türkan Şoray ile birlikte rol aldığı "Al Yazmalım" filminde giydiği deri mont ve kaşkol, öğrenci yurdu için düzenlenen açık artırmada 50 bin TL'ye satıldı. İstanbul Fatsalılar Kültür Yardımlaşma Derneği'nin İstanbul Gayrettepe

İnanır'ın montu 50 bin TL'ye satıldı

Kadir İnanır'ın 34 yıl önce Türkan Şoray ile birlikte rol aldığı "Al Yazmalım" filminde giydiği deri mont ve kaşkol, öğrenci yurdu için düzenlenen açık artırmada 50 bin TL'ye satıldı.

İstanbul Fatsalılar Kültür Yardımlaşma Derneği'nin İstanbul Gayrettepe Point Otel'de düzenlenen gecesinde, üniversite öğrencilerine yurt yapılmasına katkıda bulunmak amacıyla Fatsalı ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır'ın 34 yıl önce Türkan Şoray ile birlikte çektiği "Al Yazmalım" filminde giydiği deri mont ve kaşkol açık aktırmaya çıktı. Açık artırmada 50 bin TL ile en fazla parayı veren AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, ünlü sanatçının montunun ve kaşkolünün sahibi oldu.

Geceye AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin, AK Parti Ordu milletvekilleri Mehmet Hilmi Güler, Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, sanatçı Kadir İnanır ve İstanbul'da yaşayan Fatsalılar katıldı. Gecede Fatsalı sanatçılar Sami Aksu ve Mehmet Gümüş'ün ardından sahneye ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Keser çıktı. Mustafa Keser, hem esprileri hem de ilginç şovlarıyla davetlileri eğlendirdi.

Gecede bir konuşma yapan İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Özlem Hazinedar, bundan sonraki en büyük hedeflerinin Fatsa'dan İstanbul'a gelen üniversite öğrencilerine bir yurt kazandırmak olduğunu söyledi. Hazinedar, "Bu amaçla gecede Fatsalı sanatçı Kadir İnanır'ın 34 yıl önce Türkan Şoray ile rol aldığı 'Al Yazmalım' filmindeki deri montu ve kaşkolü açık artırma ile satışa çıkarıldı. Deri mont ve kaşkolü en son 50 bin TL ile en fazla parayı veren AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin aldı" dedi.

Kadir İnanır ise gecede yaptığı konuşmada, "Yüzyıla yaklaşan sinemamızda 7 bine yakın film çekilmiş. Bunların 186 tanesinde ben oyuncuyum. Bu filmler sıralandığı zaman kendi özellikleri içerisinde 'Al Yazmalım' bir numaralı filmdir. Ben kendi bölgemden aldığım değerleri Türkiye'nin ortak değerleriyle birleştirip bütün ülkenin sanatçısı olmaya çalıştım. Yurdumun her karışında alın teri dökmüş bir sanatçıyım. Ülkemizin bütün kültürlerini özümsemiş, onlara sevdalanmış, bu güzel toprakların kokusunu son damlasına kadar özümsemiş bir insanım. Gerçekten bu gece çok onurlandım" diye  konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler