İmparator'dan haber var!

Almanya'da tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses ile telefonda konuşan Sibel Can, ünlü sanatçının durumunun iyi olduğunu söylediSibel Can, silahlı saldırı sonucu başından yaralanan ve tedavisine Almanya'da devam edilen İbrahim Tatlıses'le telefonda konuştu

İmparator'dan haber var!

Almanya'da tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses ile telefonda konuşan Sibel Can, ünlü sanatçının durumunun iyi olduğunu söyledi

Sibel Can, silahlı saldırı sonucu başından yaralanan ve tedavisine Almanya'da devam edilen İbrahim Tatlıses'le telefonda konuştu. Saldırıya uğramasından sonra ilk kez telefonla görüştüklerini belirten Can, çok mutlu olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirten Can, müjdeli bir haber de verdi: "İbrahim Tatlıses tedavisini tamamlayıp bir ay sonra Türkiye'ye dönecek." Tatlıses'in konuşmasının ve sesinin gayet iyi olduğunu belirten Sibel Can, "Tatlıses'in sesini tekrar duymak çok güzeldi.

Hayatımın en mutlu anlarından biriydi. İbrahim Bey'in sesi bomba gibi geliyordu. Bir ay sonra Türkiye'ye dönüyor. O sahnelere dönene kadar her konserimde Tatlıses şarkıları okuyacağım" dedi. Tatlıses'le uzun yıllar aynı sahneyi paylaştığını söyleyen Sibel Can, "İbrahim Bey sahnelere dönsün yine birlikte şarkılar söyleyeceğiz. İnşallah birlikte de konser vereceğiz. Onun eski İbo'dan farksız sahnelere döneceğine eminim" diye konuştu.

İDO'SUNA KAVUŞAN İBO ÇOK MUTLU

Münih kenti yakınlarındaki Marnau kasabasında tedavisi süren İbrahim Tatlıses İdo'suna kavuşmanın sevincini yaşıyor. Yaklaşık bir aydır Almanya'da tedavisi süren Tatlıses, eski eşi Derya Tuna'dan olma oğlu İdo ile hasret giderdi. THY'nin sabah uçağı ile Münih'e inen Derya Tuna ve oğlu İdo Öğle saatlerinde Tatlısesin tedavi gördüğü Marnua'ya ulaştı. İbrahim Tatlısesin büyük oğlu Ahmet Tatlı, diğer aile efradının da sırayla ziyarete gideceklerini belirterek, "Sırayla hepsi gelecek, hepsi babalarıyla hasret giderecek. Bu herkese moral veriyor. Çok sevinçliyiz" diye konuştu. Derya Tuna ve oğlu İdo'nun hastanede bir kaç gün kalmaları bekleniyor. Ziyaretin duyulmasının ardından hastanedeki güvenlik önlemleri artırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler