İmamoğlu “en az yüzde 50” dedi

Beylikdüzü’nün her noktasında ilçe halkıyla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde yüzde 50’nin üzerinde oy alacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu konuda çok netiz” dedi.Trabzonspor Kul

İmamoğlu “en az yüzde 50” dedi

Beylikdüzü’nün her noktasında ilçe halkıyla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “Beylikdüzü’nde yüzde 50’nin üzerinde oy alacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu konuda çok netiz” dedi.

Trabzonspor Kulübü Eski Yöneticisi ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel sorunların gündeme getirildiği ziyarette Beylikdüzü’nde on yıldır değişen hiçbir şey olmadığına dikkati çeken İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün son on yılı taşların yerine oturduğu ve beklentilerin arttığı bir dönem olmalıydı. Ne yazıkki yerel yönetim on yıldır Beylikdüzü’ne katkı sunmadı” değerlendirmesinde bulundu.

İMAMOĞLU “ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI” DEDİ

Beylikdüzü’nün her mahallesinin sorunlarına hakim olduklarını, Beylikdüzü’nde değişimin yakın olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Çok net söylüyorum. Yüzde 50’nin üzerinde oy alacağımıza yürekten inanıyoruz.. Biz Beylikdüzü’nün her noktasının sorununu ve çözümüne dönük öncelikli ihtiyaçları tespit ettik. Artık değişim zamanı. Biz Beylikdüzü’nde başaracağız ve bu başarıyı İstanbul ve Türkiye iktidarına kadar taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Yakın zamanda 400 bin nüfusa ulaşacak Beylikdüzü’nde hayata dair yapılacak çok iş olduğunu söyleyen İmamoğlu, kente olan aidiyet hissini Beylikdüzü’nde hakim kılacaklarını ifade etti. Beylikdüzü’nde ulaşım sorununun artık vatandaş için bir ızdırap haline geldiğine de değinen İmamoğlu, “Metro projesi 11 yıldır hala başlamadı. Merak etmeyin yapacağız diyorlar. Ne zaman yapacaksınız” şeklinde sorgulamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler