İmama Alkol Testi

 Batman Silvan karayolu yeni sanayi yanında meydana gelen trafik kazasında ilginç bir olay yaşandı.Yeni sanayi sitesinden Batman’a gelmek isteyen Elvan Acar yönetimindeki 72 DH 181 plakalı kamyonet, aynı yolda seyir halinde olan ve aynı zamanda imam olan

İmama Alkol Testi

 

Batman Silvan karayolu yeni sanayi yanında meydana gelen trafik kazasında ilginç bir olay yaşandı.

Yeni sanayi sitesinden Batman’a gelmek isteyen Elvan Acar yönetimindeki 72 DH 181 plakalı kamyonet, aynı yolda seyir halinde olan ve aynı zamanda imam olan 55 yaşındaki Eşref Eraslan yönetimindeki 72 DE 668 plakalı özel otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik polisleri, meydana gelen maddi hasarlı trafik kaza ile ilgili tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalar sonrasında polis ekipleri, araç sürücülerini alkol testine tabi tuttu. Ramazan ayında yapılan alkol testine tepki gösteren imam Eşref Eraslan, “Beni alkolik görmeleri beni üzdü. Üstelik mübarek Ramazan ayındayız, bu uygulamayı hak etmedim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem