İlker İnanoğlu da gözaltında!

Aralarıda oyuncu İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 11 kişi narkotik operasyonunda gözaltına alındı.

İlker İnanoğlu da gözaltında!

Aralarında oyuncu İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 11 kişi İstanbul polisinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alındı.

İhbar edildi

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence merkezlerinde uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

Müşteri olanlar belirlendi

Yapılan teknik ve fiziki takipte 7 kişi torbacı adı verilen uyuşturucu satıcısı oldukları gerekçesiyle belirlendi.. Bu sırada bazı kişilerin de bu şüphelerin sattığı uyuşturucuya müşteri oldukları tespit edildi. Bunun üzerine soruşturma genişletildi. İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda sabah erken saatlerde eş zamanlı baskınlar düzenlenerek 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında oyuncu İlker İnanoğlu da var.

250 gram kokain ele geçirildi

Öğrenildiğine göre şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 250 gram kokain ele geçildi. Söz konusu soruşturma çerçevesinde yeni gözaltıların yaşanabileceği belirtilirken İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Öte yandan şüphelilereait bazı lüks otomobillerde el konularak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. 5 kişinin sorgusu devam ediyor.

İlker İnanoğlu serbest bırakıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan operasyonda gözatına alınan 11 kişiden içlerinde İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 6 kişi sağlık kontrollerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan6 kişi sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan sağlık kontrolünün ardından içlerinde İlker İnanoğlu'nun da bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı. Diğer 5 kişi ise Emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler