İlker Başbuğ hakim karşısında

Yaşar Büyükanıt ve Bekir Kalyoncu'nun Balyoz Davası'nda tanık sıfatıyla ifade vermesinin ardından, İlker Başbuğ'un ifadesinin alınmasına başlandı.Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, Balyoz Davası kapsamında

İlker Başbuğ hakim karşısında

Yaşar Büyükanıt ve Bekir Kalyoncu'nun Balyoz Davası'nda tanık sıfatıyla ifade vermesinin ardından, İlker Başbuğ'un ifadesinin alınmasına başlandı.

Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, Balyoz Davası kapsamında tanık olarak ifade vermek için bugün sabah erken saatlerde adliyeye geldi.

Duruşmanın sabah saatlerinde görülen kısmında Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu ifadesini verdi. Kalyoncı ifadesinde "Aklıma darbe yapmak gelmedi. Ortada fol yok yumurta yok. Senaryo geleceğe yönelikti" dedi.

Saat 14:00'da ifade vermeye başlayan eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ise mahkemede 'İrtica laikliğe karşı mutlak bir tehdittir' derken, seminerde darbe planı yapıldığını duymadığını söyledi.

Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un ifadesi devam ediyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem