İlginç savunma: "Bunlar bana düğünümde takıldı"

Bitlis'te bir evde Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi eser bulan jandarma ekipleri, olayla ilgili bir kadını gözaltına aldı. Şüpheli kadın ifadesinde, "Bunlar bana düğünümde takıldı" diyerek kendini savundu.Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, dört

İlginç savunma: "Bunlar bana düğünümde takıldı"

Bitlis'te bir evde Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait tarihi eser bulan jandarma ekipleri, olayla ilgili bir kadını gözaltına aldı. Şüpheli kadın ifadesinde, "Bunlar bana düğünümde takıldı" diyerek kendini savundu.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, dört kişinin öldüğü silahlı kavganın ardından suç aleti arayan jandarma ekipleri, bir evde Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait 103 parça tarihi eser buldu. Adilcevaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi, Gümüşdöven köyünde 2 Kasım'da iki aile arasındaki husumet yüzünden 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin yaralandığı silahlı kavga sonrası suç aletlerinin bulunması için operasyon gerçekleştirdi. Bir evde arama yapan güvenlik güçleri, içerisinde yün bulunan çuvalda Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait 103 parça tarihi eser buldu. Aralarında çift başlı kartal, Osmanlı tuğralı altın para, heykelcik, bakır ve gümüş takı ile çok sayıda sikkenin bulunduğu eserler, Ahlat Müze Müdürlüğüne teslim edildi. Bu arada olayla ilgili gözaltına alınan kadın şüphelinin ifadesinde, "Bunlar bana düğünümde takıldı" dediği öğrenildi.

İlginç savunma:

İlginç savunma:

İlginç savunma:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler