İlginç iddia: Müslümanların Düşmanı Türkiye

omali'deki El Kaide bağlantılı El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere , El Cezire'ye yaptığı açıklamada, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO ve onun parçası olan Türkiye" dedi. RÖPORTAJ BUGÜN YAYINLANDI Somali'de en son geçen Cuma günü Cumhurbaşkanl

İlginç iddia: Müslümanların Düşmanı Türkiye
omali'deki El Kaide bağlantılı El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere , El Cezire'ye yaptığı açıklamada, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO ve onun parçası olan Türkiye" dedi.
 
RÖPORTAJ BUGÜN YAYINLANDI
 
Somali'de en son geçen Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na saldırı düzenleyen El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere'nin ülkenin güneyindeki Bulo Mareer kasabasında bu ay içinde verdiği röportajı, Katar merkezli El Cezire kanalı bugün yayınladı.
 
TÜRK POLİSİNİ ŞEHİT ETMİŞLERDİ
 
El Şebab'ın geçen Temmuz ayında Mogadişu'daki Türk Büyükelçiliği'ne düzenlediği saldırıda bir Türk özel harekat polisi şehit olurken, üç polis de yaralanmıştı.
 
"TÜRKLERİN AMERİKALILARDAN FARKI YOK"
 
Saldırdıkları Türklerin "meşru hedefler" olduğunu iddia eden sözcü, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO. Ve Türkiye de NATO'nun bir parçası. NATO Hıristiyan birliğidir. NATO, Türkiye'yi Müslümanları ezmek için çekiç olarak kullanıyor. Bir yerde Türk gördüğümüzde, onun bizim için Amerikalılardan, İngilizlerden ve AMISOM'lardan (Afrika Birliği Barış Gücü) farkı yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler