İkinci İmralı heyeti belli oldu !

BDP, çözüm süreci kapsamında İmralı'ya yapılacak ikinci ziyaret için belirlediği isimleri Adalet Bakanlığı'na bildirdi. Listede, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve BDP Milletvekili Pervin Buldan'ın isim

İkinci İmralı heyeti belli oldu !

BDP, çözüm süreci kapsamında İmralı'ya yapılacak ikinci ziyaret için belirlediği isimleri Adalet Bakanlığı'na bildirdi. Listede, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve BDP Milletvekili Pervin Buldan'ın isimleri yer aldı. 

3 Ocak'ta Ahmet Türk ve Ayla Akat Ata, İmralı Adası'na bir ziyarette bulunarak Abdullah Öcalan'la görüşmüştü. Adaya gidecek olan ikinci heyette grup başkanvekillerinin olması istenmiş, fakat Başbakan Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ile Gültan Kışanak isimlerine sıcak bakmadığı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler