İkinci gölcük vakası:Bebeğini 1.5 yıl boyunca...

Akrabalarının doğurduğu bebekten haberi olmasını istemeyen anne, bebeği tam bir buçuk bene boyunca otomobilin bagajında tuttu. Fransa'nın Dordogne bölgesine bağlı Terrason kasabasında arızalandığı için bir tamirhaneye getirilen bir otomobilin bagajını aça

İkinci gölcük vakası:Bebeğini 1.5 yıl boyunca...

Akrabalarının doğurduğu bebekten haberi olmasını istemeyen anne, bebeği tam bir buçuk bene boyunca otomobilin bagajında tuttu. Fransa'nın Dordogne bölgesine bağlı Terrason kasabasında arızalandığı için bir tamirhaneye getirilen bir otomobilin bagajını açan tamirciler korkunç bir manzarayla karşılaştı.

Tamirhane sahibi Guillaume Iguacel, kendilerine getirilen otomobilin bagajından kötü kokular ve inlemeye benzer sesler gelmesi üzerine bagaj kapağını açınca, kusmuk ve dışkı yığını arasında kalmış bir bebekle karşılaştıklarını söyledi.

Tamirciler çok zayıf ve gıdasızlıktan halsiz düşmüş olan bir buçuk yaşlarındaki kız bebeği derhal jandarmaya teslim ederken, aracı içinde çocukla bıraktıktan bir gün sonra geri gelen otomobil sahibi anne jandarma tarafından gözaltına alındı. Çift, akrabalarının bebeğin doğumundan haberleri olmasını istemediği için, bebeği doğduğu günden beri, yani yaklaşık bir buçuk yıldır otomobilin bagajında tuttuğunu itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler