İkinci cesede de ulaşıldı

 Tünel kapağının patlaması sonucu sel sularına kapılıp kaybolan işçilerden ikisinin cesedine ulaşıldı.Adana'nın Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tüneli'nin kapağının patlamasının ardından sularak kapılarak kaybolan 10 işçiyi bulmak için b

İkinci cesede de ulaşıldı

 

Tünel kapağının patlaması sonucu sel sularına kapılıp kaybolan işçilerden ikisinin cesedine ulaşıldı.

Adana'nın Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tüneli'nin kapağının patlamasının ardından sularak kapılarak kaybolan 10 işçiyi bulmak için bu sabah yeniden çalışmalara başlayan arama kurtarma ekipleri, iki işçinin cesedine ulaştı.

Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), sualtı polisi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, dün akşam havanın kararması nedeniyle ara verdikleri arama kurtarma çalışmalarına, bu sabah güneşin doğmasıyla Göksu Nehri'nde yeniden başladı.

Aramalar sonucunda, nehrin yaklaşık 5 kilometre ilerisinde, kayıp olduğu bildirilen 10 kişiden Eyüp Altıntaş isimli işçinin cesedine ulaşıldı. Cenaze, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine götürüldü.

Göksu Nehri'nde barajın bulunduğu noktaya 7 kilometre uzakta, kayıp olduğu bildirilen işçilerden 29 yaşındaki Cumali Değirmenci'nin cesedine de ulaşıldı. Evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtilen işçinin cenazesi daha sonra ambulansla Kozan Devlet Hastanesine götürüldü.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un, arama kurtarma çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeye helikopterle gittiği öğrenildi.

Bu arada arama kurtarma çalışmalarını nehir boyunca izleyen işçilerin aileleri ve yakınlarının meraklı ve endişeli bekleyişleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem