İki yaşındaki kızını öldürdü

 Kocaeli'de iki yaşındaki kızını boğduktan sonra kendisini bıçaklayan kişi, polis ekiplerince etkisiz hale getirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.Darıca Fatih Sultan Mehmet Caddesi Şişecam Yolu üzerinde cinnet getirerek kendisini bıçaklayan bir kişiyi g

İki yaşındaki kızını öldürdü

 

Kocaeli'de iki yaşındaki kızını boğduktan sonra kendisini bıçaklayan kişi, polis ekiplerince etkisiz hale getirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Darıca Fatih Sultan Mehmet Caddesi Şişecam Yolu üzerinde cinnet getirerek kendisini bıçaklayan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek elindeki bıçağa el konulan Ali K. (31), ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Polis ekipleri, olay yerindeki Ali K'ya ait minibüste yaptığı incelemede, 2 yaşındaki Cemre Nur'un cansız bedeniyle karşılaştı. Baba Ali K'nın boğarak öldürdüğü belirtilen minik Cemre Nur'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

 

Bu arada, hastanede tedavi altına alınan baba Ali K'nın bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi. Aşırı kan kaybı olduğu kaydedilen Ali K'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler