İki ülkeye vize kaldırıldı!

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Gürcü Dışişleri Bakanı Grigol Vaşadze ile İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki'nin imzaladığı anlaşmanın, iki ülke arasındaki yakın ilişkilerin gelişmesine yardım edeceği, ticari ilişkileri daha da artıracağı belirtildi.V

İki ülkeye vize kaldırıldı!

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Gürcü Dışişleri Bakanı Grigol Vaşadze ile İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki'nin imzaladığı anlaşmanın, iki ülke arasındaki yakın ilişkilerin gelişmesine yardım edeceği, ticari ilişkileri daha da artıracağı belirtildi.

Vaşadze, imzadan sonra düzenlenen basın toplantısında, anlaşmanın iki ülke arasındaki turizm ve ticaretin artmasına yardım edeceğini söyledi.Mutteki ise Gürcistanlı yetkililerle ticaret ve turizmin yanı sıra bölgesel güvenlik sorunlarını da ele aldıklarını ifade etti.Batı yanlısı Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin yönetimindeki Gürcistan, İran ile de iyi ilişkilerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler