İki Trabzonlu Bakan Trabzon'a geliyor

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı  İki Trabzonlu… İkisi de 64. hükümetin en güçlü bakanları. İlk kez birlikte bakan olarak Trabzon’a ayak basacaklar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yarın akşam Trabzon’da olacak. CUMARTESİ VALİLİK MES

İki Trabzonlu Bakan Trabzon'a geliyor

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı 

İki Trabzonlu…

İkisi de 64. hükümetin en güçlü bakanları.

İlk kez birlikte bakan olarak Trabzon’a ayak basacaklar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yarın akşam Trabzon’da olacak.

CUMARTESİ VALİLİK MESAİDE

Cumartesi Sabah 9’da Trabzon Valiliği hafta sonu mesaisi yapacak. Bakan Soylu valilikte yatırımcı kuruluşların temsilcilerinden Trabzon’a yapılan son yatırımlar ve düşünülen projeler hakkında brifing alacak. 

Yatırımların ne zaman biteceğini, neler olduğunu, yapılanların zamanında yapılıp yapılmadığını, sorunlar varsa bunların nasıl çözüleceği ile ilgili detaylı bilgiler alacak. Trabzonla ilgili herşeyi masaya yatıracak.

SOYLU VE ALBAYRAK İLK ORDA BULUŞACAKLAR

Ardından Bakan Süleyman Soylu, Akçaabat’ta partisinin danışma meclisi toplantısına katılacak. Burada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da olacak. 

ÖDÜL VERECEKLER

Gün içerisinde Albayrak ve Soylu Ramada Otel’de Trabzon Valiliğinin düzenleyeceği Turizm İl Koordinasyon Kurulu toplantısına da birlikte katılacaklar. Gün sonunda Zorlu Grand Otel’de Vergi Mükellefleri ödül törenine katılıp yılın vergi rekortmenlerine  ödüllerini verecekler.

AKYAZI’YI İNCELEYECEK

Cumartesi günü bu yoğun programların içerisinde Bakan Berat Albayrak’ın Akyazı’da inşaatı süren Trabzonspor Stadyum İnşaatını da inceleyeceği ifade edilirken Bakan Soylu’nun bu programa katılıp katılmayacağı belli değil..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem