İki teknoloji devi güçlerini birleştirdi

Güney Kore merkezli iki büyük şirket Samsung ve LG, hali hazırda sürmekte olan 5G Ar-Ge sürecini hızlandırmak ve sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla anlaşmaya vardılar. Söz konusu birleşme adına açıklama yapan üst düzey yöneticiler, uzlaşma bildirisi

İki teknoloji devi güçlerini birleştirdi

Güney Kore merkezli iki büyük şirket Samsung ve LG, hali hazırda sürmekte olan 5G Ar-Ge sürecini hızlandırmak ve sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla anlaşmaya vardılar. Söz konusu birleşme adına açıklama yapan üst düzey yöneticiler, uzlaşma bildirisini her iki tarafın da imzaladığını ve böylelikle çalışmalara zaman kaybetmeden başlanacağını belirtti. Henüz gelişim sürecini tamamlamayan 5G teknolojisi, çok daha hızlı veri aktarımı yapmamıza olanacak sağlayacak. Uygulama yükü ve büyüyen veri boyutları ile birlikte hızlanması gereken internetin 5G ile daha üst seviyelere çıkacağını söylemek mümkün.

DÜNYA'NIN FARKLI ORTAMLARINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ar-Ge çalışmalarını Dünya'nın farklı noktalarında sürdüren Samsung, Güney Kore'da faaliyet gösteren LG'nin operatör ayağı LG U+ ile kafa kafaya verdi. Hızlı bir şekilde geçiş sürecini başlatmak ve bunun öncesinde yapılması gerekenleri daha çabuk halledebilmek adına yapılan anlaşma, 5G teknolojisi açısından oldukça önem arz etmekte. İki deneyimli firmanın belli bir alanda uzlaşıp, Ar-Ge çalışmaları içerisine girecek olması önümüzdeki günlerde 5G adına büyük adımlar göreceğimize işaret.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler