İki korkunç dram!

Adana'da polis operasyonuyla fuhuş batağından kurtarılan 15 yaşındaki A.G.'nin dramı 5 yıl önce annesinin babasını terk etmesiyle başladı. Meryem Y., o zaman 10 yaşında olan kızıyla birlikte Önder Y.'ye kaçarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşamaya başl

İki korkunç dram!

Adana'da polis operasyonuyla fuhuş batağından kurtarılan 15 yaşındaki A.G.'nin dramı 5 yıl önce annesinin babasını terk etmesiyle başladı. Meryem Y., o zaman 10 yaşında olan kızıyla birlikte Önder Y.'ye kaçarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşamaya başladı. Çift daha sonra nikâh kıydı. Eşine fuhuş yaptıran Önder Y., 2 yıl önce de A.G.'ye tecavüz etti. A.G.'yi ölümle tehdit eden Önder Y. tecavüzlerini sürdürünce talihsiz çocuk durumu annesine anlattı.

Habere göre kızının eşine iftira attığını söyleyen Meryem Y., geçen şubatta onu Adana'da yaşayan anneannesinin yanına gönderdi. A.G., başından geçen olayları bu kez anneannesine anlattı.

Torununun da kızı gibi fuhuş batağına düşmesinden korkan anneanne, A.G.'yi, geçen nisanda mahalle komşusu bir gençle evlendirdi. Dramı son bulmayan A.G. bu kez de eşinin şiddetine maruz kalınca evden kaçarak ortadan kayboldu. Anneannenin başvurusu üzerine A.G.'yi aramaya başlayan polis, önceki gün D-400 karayolu üzerinde genç kızı buldu.

A.G., psikologlar eşliğinde alınan ifadesinde başından geçenleri anlattı. Anne Meryem Y. gözaltına alındı. Tecavüzcü üvey babanın ise 2 ay önce öldüğü ortaya çıktı. A.G. ile ilişkiye girdikleri ileri sürülen zanlılar yakalanıp adliyeye sevk edildi.

Anne serbest kalırken diğer 6 zanlı "küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar"dan tutuklandı. A.G. Çocuk Yuvası'na yerleştirilirken eşi de "küçük yaştaki kız çocuğuyla evlenmek" suçundan cezaevine gönderildi.

MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Bir çocuk gelin dramı da İzmir'de yaşandı.. Yeşim Baytar, henüz 14 yaşındayken âşık olduğu Hakan Baytar'la kaçarak evlendi. 5 çocuk dünyaya getiren Baytar, iddiaya göre yıllarca eşinden şiddet ve işkence gördü.

Hatta eşi sırtına jiletle kendi adını bile kazıdı. Dayak ve işkenceye dayanamayan Baytar, sonunda boşanma davası açtı. İddiaya göre davayı geri çekmeyi kabul etmeyen eşini 10 gün zorla yanında tutan 40 yaşındaki Hakan Baytar, eşiyle yine tartışmaya başladı.

Ardından baldızını ve çocuklarını odadan çıkaran Baytar, 35 yaşındaki 21 yıllık eşini 12 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cumhuriyet Savcısı, sanık kocanın "Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası" istemiyle yargılanmasını istedi. Hakan Baytar, önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem