İki ilde jandarma karakoluna saldırı!

Van'ın Çatak ilçesinde Narlı Jandarma Karakolu'na PKK'lılar, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 asker yaralandı. Tunceli'de de jandarma karakoluna yapılan saldırıda 1 asker yaralandı.   İlçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Narlı Jandarma Kar

İki ilde jandarma karakoluna saldırı!
Van'ın Çatak ilçesinde Narlı Jandarma Karakolu'na PKK'lılar, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 asker yaralandı. Tunceli'de de jandarma karakoluna yapılan saldırıda 1 asker yaralandı.
 
İlçe merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Narlı Jandarma Karakolu'nda bu akşam saatlerinde bir grup PKK'lı roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Teröristler dağlık alana doğru kaçarken, açılan ilk ateş sırasında yaralanan asker, Van'da tedavi altına alındı.
 
Narlı Jandarma Karakolu bir ay içinde 3 kez teröristlerin saldırısına uğradı.
 
TUNCELİ'DE 1 ASKER YARALANDI 
 
Tunceli'nin Ovacık ilçesine bağlı Aşağı Torunoba Köyü Jandarma Karakolu ile üs bölgesine saat 17.30 sıralarında terör örgütü PKK'lılar tarafından farklı noktalardan uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırıda bulunuldu. Karakol ve üs bölgesine açılan ateşte bir asker hafif yaralandı. Karakol ve üs bölgesindeki askerlerin de karşılık vermesiyle çıkan ve 15 dakika süren çatışmadan sonra PKK'lılar dağlık alana doğru kaçtı. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan 2 Kobra helikopteri PKK'lıların kaçış güzergahlarını yoğun bombardıman altına aldı. PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar devam ediyor.
 
Hafif yaralanan asker helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem