"İki buçuk milyon gence güveniyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2 buçuk milyon genç bu seçimde sandığa gidecek. İki buçuk milyon gence güveniyorum" dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında adaylara destek vermek amacı

"İki buçuk milyon gence güveniyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2 buçuk milyon genç bu seçimde sandığa gidecek. İki buçuk milyon gence güveniyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında adaylara destek vermek amacıyla Manisa’nın Turgutlu ilçesinde seçmenleriyle buluştu. Turgutlu’da düzenlenen mitinge CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Turgutlu Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Ulman, ilçe belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı. Seçim otobüsünden seçmenlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, en genç belediye başkan adayının kendilerinde olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Hep derlerdi ki şu CHP’de neden genç insanlar yok. Neden yakışıklı değil. İşte ikisi de genç ikisi de yakışıklı. Onlar da el ele kol kola sizin için çalışıyor. Hiç kimse bize kul hakkı yedi diyemez. Biz her kuruşun hesabını veririz. Bölünmeyeceğiz, ayrışmayacağız, bu güzel ülkede barış içinde yaşayacağız. Bizim amacımız iktidar olmak. Önce yerelde sonra genelde iktidar olacağız. Benim tek güvencem tek inancım halkın desteği. Size hizmet etmeyi insana hizmet etmeyi her zaman her ortamda dile getirdim. İnsana hizmet etmenin Hakka hizmet etmek olduğuna her zaman inandım. Size hizmet etmeyi seviyorum. Arkadaşlar güzel bir deyiş geliştirmişler. Birisi doktor ilaç yazıyor diğeri eczacı ilaç verecek diyor. Huzurlu bir Türkiye istiyor musunuz. Herkesin işi, herkesin aşı olsun istiyor musunuz? Twitter yasakları olmasın, insanlar rahatlıkla düşüncelerini ifade etsin istiyor musunuz? 2 buçuk milyon genç bu seçimde sandığa gidecek. İki buçuk milyon gence güveniyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler