İki başdanışmanı istifa etti !

7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden isimler arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Siyasi Başdanışmanı Vedat Bilgin ve Ekonomi Başdanışmanı Emine Nur Günay da yer alıyor. 7 Haziran’da gerçekleştirile

İki başdanışmanı istifa etti !
7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden isimler arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Siyasi Başdanışmanı Vedat Bilgin ve Ekonomi Başdanışmanı Emine Nur Günay da yer alıyor.
 
7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden isimler belli oldu. Başbakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre, Mavi Marmara’da şehit olan Furkan Doğan’ın babası Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görevli Yrd. Doç. Dr. Ahmed Doğan, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, 1998’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisiyken türban nedeniyle okuldan atılan ve AİHM’e türban yasağı nedeniyle başvuruda bulunan Leyla Şahin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Siyasi Başdanışmanı Vedat Bilgin, Ekonomi Başdanışmanı Emine Nur Günay, merhum BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ailesinden Mustafa Afşin Yazıcıoğlu da 7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimde milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler