İki ayrı birliğe eş zamanlı saldırı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bulunan Darsinki Tepesi'nde konuşlu askeri birlik ile Karataş Jandarma Karakoluna bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla eş zamanlı saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçleri anın

İki ayrı birliğe eş zamanlı saldırı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bulunan Darsinki Tepesi'nde konuşlu askeri birlik ile Karataş Jandarma Karakoluna bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla eş zamanlı saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi.

Çukurca'daki bir grup PKK'lı, Çukurca ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karataj Jandarma Karakolu ile ilçenin Irak sınırındaki Darsinki Tepesi'ndeki askeri birliklere eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıya, Çukurca 20'nci Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan havan topları ve uzun namlulu silahlarla karşılık verildi. Yaklaşık 1 saat süren silah sesleri ilçe merkezinden de duyuldu. Yapılan saldırıyla ilgili açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler