İhale yeniden ertelendi

 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Boğaziçi Köprüsü'nün de aralarında bulunduğu köprü ve otoyolların 25 yıllığına işletme hakkının verilmesi yöntemiyle gerçekleştirilecek özelleştirme ihalesinin "ön yeterlilik ve son teklif verme tarihlerini" yeniden

İhale yeniden ertelendi

 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Boğaziçi Köprüsü'nün de aralarında bulunduğu köprü ve otoyolların 25 yıllığına işletme hakkının verilmesi yöntemiyle gerçekleştirilecek özelleştirme ihalesinin "ön yeterlilik ve son teklif verme tarihlerini" yeniden erteledi. Buna göre ihale için ön yeterlilik son başvuru tarihi 5 Nisan 2012, son teklif verme tarihi 17 Mayıs 2012 olacak.

ÖİB'nin süre uzatımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre ÖİB, bağlantı yolları ile birlikte, "Edirne-İstanbul-Ankara Otoyolu", "Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu", "Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu", "Toprakkale-İskenderun Otoyolu", "Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu", "İzmir-Çeşme Otoyolu", "İzmir-Aydın Otoyolu", "İzmir ve Ankara Çevre Otoyolu", "Boğaziçi Köprüsü", "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevre Otoyolu" ve bunlar üzerindeki hizmet tesisleri, bakım ve işletme tesisleri, ücret toplama merkezleri ve diğer mal ve hizmet üretim birimleri ile varlıkların (OTOYOL), tek paket halinde birlikte, fiili teslim tarihinden itibaren 25 yıl süre ile "İşletme Haklarının Verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesine ilişkin açılan ihalede son teklif verme tarihini uzattı.

25 Ağustos 2011 tarihinden itibaren yayınlanan ilanlarla açılan ihalede; daha önce 19 Ocak 2012 olarak belirlenen ön yeterlik son başvuru tarihi 5 Nisan 2012 Perşembe günü saat 16:00'ya ertelendi. 16 Şubat 2012 olarak belirlenen son teklif verme tarihi 17 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 16:00'ya kadar uzatıldı.

ÖİB, daha önce de bu ihalede ön yeterlilik ve son teklif verme tarihlerinde ertelemeye gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler