Iğdır’dan acı haber geldi: 14 şehit

Türkiye Dağlıca şehitlerini sonsuzluğa uğurlarken, bir hain saldırı haberi de Iğdır'dan geldi. Mayınlı tuzakta, 14 polis şehit oldu.Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan memurlara refakat eden polis ekibine bombalı saldırı düzenlendi. Yola yerleş

Iğdır’dan acı haber geldi: 14 şehit

Türkiye Dağlıca şehitlerini sonsuzluğa uğurlarken, bir hain saldırı haberi de Iğdır'dan geldi. Mayınlı tuzakta, 14 polis şehit oldu.

Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan memurlara refakat eden polis ekibine bombalı saldırı düzenlendi. Yola yerleştirilmiş patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 14 polis memuru şehit olurken, 2 polis memuru da yaralandı. Saldırının ardından çatışma çıkarken, teröristler kaçtı. Alçak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem