Iğdır'da boşanma kavgası: 15 yaralı!

Iğdır'da boşanma davası yüzünden akraba 2 aile arasında çıkan taşlı, sopalı kavgada 15 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, amca çocukları olan D.E. ile N.E. çiftinin Iğdır Adliyesi'nde görülen boşanma davası için adliye önüne gelen çiftin yakınları arasın

Iğdır'da boşanma kavgası: 15 yaralı!

Iğdır'da boşanma davası yüzünden akraba 2 aile arasında çıkan taşlı, sopalı kavgada 15 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, amca çocukları olan D.E. ile N.E. çiftinin Iğdır Adliyesi'nde görülen boşanma davası için adliye önüne gelen çiftin yakınları arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taş ve sopaların da kullanıldığı kavga, olay yerine gelen çevik kuvveti ekiplerince güçlükle ayrıldı. Kavgada yaralanan D. E, A.E, C.E, S.E, M.E, C.E, M.E, O.E, M.E, A.E, F.E, K.E,  İ.E, N.E. ve F.E, 112 Acil Servis ekiplerince Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştıkları iddiasıyla 5 kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem