İdil’de çatışma: 1 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker, keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil'de operasyonlar devam ediyor. İlçenin Turgut Özal Mahallesi'nde

İdil’de çatışma: 1 yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker, keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil'de operasyonlar devam ediyor. İlçenin Turgut Özal Mahallesi'nde yoğunlaştırılan operasyonlarda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, keskin nişancı tüfeği ile vurulan bir asker ağır yaralandı. Yaralı asker, ambulansla götürüldüğü İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçede çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem