İçişleri Bakanlığı'nda şok!

O kadın polis açığa alındı

İçişleri Bakanlığı'nda şok!
FETÖ örgütüyle mücadelede en önemli isimlerden biri olan İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın bile özel kaleminde bir polis memuru, FETÖ mensubu olduğu şüphesiyle açığa alındı.

FETÖ terör örgütünün, devlette kardolaşmaya önem verdiği yerlerden birinin de makam özel kalemleri olduğu ortaya çıkmaya başladı. Efkan Ala, FETÖ terör örgütü ile mücadelede en önemli ve kararlı isimler arasında yer alıyor. Milliyet'in aldığı bilgiye göre; İçişleri Bakanı Ala'nın Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalışan Polis Memuru Filiz Güner, açığa alındı.

Özel kalem müdürüydü

Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan İsmail Haymana da, ByLock listesinin ardından tutuklandı. Haymana,  Sakarya Valisi hüseyin avni coş'un Adana Valiliği döneminde Özel Kalem Müdürü idi. Haymana, 2013'te Adana Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü oldu. 17 - 25 Aralık sürecinin ardından da KOM'dan sorumlu Adana Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Haymana, Coş'un Adana Valiliği'nden ayrılmasından sonra Niğde'ye tayin edildi. Haymana, Niğde'deki görevindeyken FETÖ soruşturması çerçevesinde tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem