İçişleri Bakanı Şahin Siirt'e gitti!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin terör saldırısında hayatını kaybeden genç kızların ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere sabahın erken saatlerinde Siirt'e geldi.Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Mehmet Kemal Alataş ile birlikte Siirt'e g

İçişleri Bakanı Şahin Siirt'e gitti!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin terör saldırısında hayatını kaybeden genç kızların ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere sabahın erken saatlerinde Siirt'e geldi.

Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Mehmet Kemal Alataş ile birlikte Siirt'e gelen Bakan Şahin, terör saldırısında hayatını kaybeden genç kızların ailelerine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra, Siirt Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum Hastanesi'nde yatan yaralıları ziyaret etti. Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşlik ettiği Bakan Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra esnafı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Bakan Şahin ve beraberindeki heyetin terör saldırısında hayatını kaybeden genç kızların Şeyh Musa El Hamdeviyye Camii'nde düzenlenecek olan cenaze törenlerine katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem