İçişler Bakanı Selami Altınok Ağrı’da

İçişleri Bakanı Selami Altınok, bir takım incelemelerde bulunmak ve ziyaretlere katılmak üzere Ağrı'ya geldi.İçişleri Bakanı Selami Altınok, beraberinde Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan ile

İçişler Bakanı Selami Altınok Ağrı’da

İçişleri Bakanı Selami Altınok, bir takım incelemelerde bulunmak ve ziyaretlere katılmak üzere Ağrı'ya geldi.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, beraberinde Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan ile Jandarma İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Selçuk Yüce ile öğle saatlerinde özel bir uçakla Ağrı'ya geldi. Bakan Altınok'u, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında Ağrı Valisi Musa Işın, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel ve vali yardımcıları karşıladı. Havalimanında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Türkiye, malumunuz olduğu üzere 1 Kasım'da tekrar seçime gidiyor. Seçimin huzur ve güvenlik şartları içerisinde, demokratik hukuk kuralları çerçevesinde ve halkımızın iradesinin gerçek manada tecelli etmesi noktasında sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için biz ve illerde valilerimiz, Ankara'daki bütün güvenlik bürokratlarımız bu konuda büyük bir gayret gösteriyoruz" dedi.

Seçimler öncesi iyi bir perspektif oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Bakan Altınok, şöyle konuştu: "İllere yaptığımız ziyaretlerde valilerimizden ve güvenlik birimlerimizden "İlimizin ihtiyaçları nedir? Herhangi bir sıkıntı varsa çözülmesi noktasında yapılabilecekler nedir?" Bunları beraber istişare ediyoruz. İyi bir perspektif oluşturmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu bilgileri ve görüşmeleri Ankara'da katkı yapmamız lazım gelen konular varsa gerekli katkıları yaparak Türkiye'nin önümüzdeki süreçte hem seçim çalışmalarını güvenli bir şekilde, vatandaşımızın güvenine layık bir şekilde yapılmasını sağlamak ve seçim günü sandık güvenliğini en iyi bir şekilde sağlamak noktasında gayretlerimizi göstereceğiz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Tüm illerimizde 81 vilayetimizde güvenlik birimlerimiz tecrübeli. Seçim hazırlıkları zaten vardı, tekrar onları inceleyeceğiz. 1 Kasım'daki seçimde Türkiye'de herkesin seçim güvenliğini ve demokratik duyarlılığı çerçevesinde yapılacak bir seçimi tüm dünyaya örnek olabilecek bir seçim yapma gayretinde olacağız. Ziyaretimizin temel sebebi budur."

Havalimanının ardından Ağrı Valiliğini ziyaret eden İçişleri Bakanı Selami Altınok, burada Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Musa Işın'dan brifing aldı. İçişleri Bakanı Altınok, valilik ziyaretinin ardından Jandarma Özel Harekat ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edecek.

İçişler Bakanı Selami Altınok Ağrı’da

İçişler Bakanı Selami Altınok Ağrı’da

İçişler Bakanı Selami Altınok Ağrı’da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler