'İç Güvenlik Paketi'nde değişiklik yapılacak'

TBMM Genel Kurulu'nda tartışma ve kavgalarla süren İç Güvenlik paketi görüşmeleriyle ilgili Pervin Buldan'dan açıklama geldi."DEĞİŞİKLİKLER YAPILACAK"HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, “İç güvenlik paketiyle ilgili bazı değişiklikler yapılacaktır. Geçen

'İç Güvenlik Paketi'nde değişiklik yapılacak'

TBMM Genel Kurulu'nda tartışma ve kavgalarla süren İç Güvenlik paketi görüşmeleriyle ilgili Pervin Buldan'dan açıklama geldi.

"DEĞİŞİKLİKLER YAPILACAK"

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, “İç güvenlik paketiyle ilgili bazı değişiklikler yapılacaktır. Geçen maddeler tekrar ele alınabilecek ve değiştirilebilecek. Bizim itiraz ettiğimiz haliyle çıkmayacak. Dünkü ortak açıklamaya yeni bir yol haritası diyebiliriz. Üzerinde müzakere yapılması için mutabakat sağlanan 10 madde konusunda anlaşma sağlanırsa PKK kongresini toplayacak. Ondan sonra yeni bir Türkiye’ den sözedebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler