İbrahim Tatlıses’ten “Kobani” açıklaması

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Türkiye'deki huzur ortamının birilerini huzursuz ettiğini ve Kobani üzerinden bu huzurun hedef alındığını söyledi. Twitter hesabından gündeme dair açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, "Barışlar taraflara güç ve kuvvet ver

İbrahim Tatlıses’ten “Kobani” açıklaması
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Türkiye'deki huzur ortamının birilerini huzursuz ettiğini ve Kobani üzerinden bu huzurun hedef alındığını söyledi.
 
Twitter hesabından gündeme dair açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, "Barışlar taraflara güç ve kuvvet verir, acaba bu güç ve kuvvet başka tarafları huzursuz etmesin. Çünkü Kobani şuan iyi bir silah...!!!" dedi.
 
"Hayırlı cumalarımız olsun" temennisinde bulunan ünlü sanatçı, "Olsun ama kansız bir cuma olması dileğiyle... Cuma günleri çok kutsal günlerdir. Din adamları bilirler, cuma günleri çalışılmaz, ibadet edilir ! Ama biz insanlar o günde bile kan döküyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler