İbrahim Tatlıses'e yasak geldi

 Doktorları, tedavisi devam eden imparatorun dinlenmesi gerektiğini vurgularken, yeni çıkaracağı albümünü de ara vermesini istedi. ALBÜM ASKIYA ALINDIGeçtiğimiz yıl başından vurularak ağır yaralanan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, doktorlarının uyarısı üze

İbrahim Tatlıses'e yasak geldi

 

Doktorları, tedavisi devam eden imparatorun dinlenmesi gerektiğini vurgularken, yeni çıkaracağı albümünü de ara vermesini istedi.

 

ALBÜM ASKIYA ALINDI

Geçtiğimiz yıl başından vurularak ağır yaralanan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, doktorlarının uyarısı üzerine dinlenme kararı aldı.

 

Sağlık sorunlarına rağmen son zamanlarda birçok ödül törenine katılarak, sahnede konuşma yapan Tatlıses'e doktorlarından heyecan yasağı geldi. Bu yasaktan dolayı sanatçı aynı zamanda Mucize adlı yeni albümünün çıkış tarihini de ertelemek zorunda kaldı.

 

UYARI DİNLEMİYOR

Uzun süren tedavi sürecinin ardından nihayet şarkı söylemeye başlayan İmparator, doktorlarından gelen bu uyarıları dinlememekte kararlı. Dinlenme sürecinde albüme birkaç parça daha eklemek isteyen ünlü şarkıcı, çeşitli bestecilerden yeni besteler istedi. Tatlıses, yeni albümü için Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production'la hastane odasında 2 albüm karşılığı 2 milyon dolara imza atmıştı.

 

 

"SÜREKLİ KASILIYORUM"

İlk önce Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde bastonunu atarak adeta şov yapan türkücü, daha sonra da Altın Kelebek ödül töreninde kendisine zarar verenlere sahnede topa tutmuştu. Vücudunun heyecandan kasıldığını fark eden Tatlıses, "Kasılıyorum sürekli. Milyonlarca kez sahneye çıktım ben böyle bir şey görmedim. Bu ödül törenlerinde oluyor. Para vermiyorlar ondan herhalde" diyerek seyircileri güldürmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem