İbrahim Tatlıses'e acı haber

Kaza kurşunu ile kafasından vurulduktan sonra İbrahim Tatlıses'in sahip çıktığı minik Yusuf yaşam savaşını kaybetti.Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde bulunduğu minibüste silahlı saldırıya uğrayan ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sahip çıkması sonucu İst

İbrahim Tatlıses'e acı haber

Kaza kurşunu ile kafasından vurulduktan sonra İbrahim Tatlıses'in sahip çıktığı minik Yusuf yaşam savaşını kaybetti.

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde bulunduğu minibüste silahlı saldırıya uğrayan ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in sahip çıkması sonucu İstanbul'a getirilerek Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedaviye alınan 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel'in beyin ölümü gerçekleşti.

Yusuf Kerem Demirel, yaşanan saldırı sonucu ağır şekilde yaralanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir hafta boyunca yoğun bakımda kalan Yusuf Kerem hayat mücadelesini sürdürürken, olayı öğrenen İbrahim Tatlıses, ailesi ile irtibata geçerek Yusuf Kerem'i uçak ambulansla İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmasını sağladı.

Burada tedavisi süren Küçük Yusuf'un akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, ailesi, Yusuf Kerem'in organlarını bağışlamayı kabul etti. Ancak hangi organların bağışlanacağının yapılacak tetkiklerden sonra ortaya çıkacağı ve cenazenin işlemlerin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa'ya götürüleceği söylendi.

"BEYNİNDEKİ HASAR ONARILAMAZ BİR HALDE"

Tedaviye alınan küçük Yusuf için dün hastaneden ilk açıklama gelmişti. Açıklamada şu ifadelere yer verilmişti

"9 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel, ailesinin isteği ve yakınlarının desteği ile 3 Temmuz Salı günü Acıbadem Maslak Hastanesi'ne getirilmiştir. Hastanenin yoğun bakım servisine alınan Yusuf Kerem Demirel'in, beyin cerrahisi, yoğun bakım ve radyoloji uzmanları tarafından değerlendirilmesi sonucunda beynindeki hasarın onarılamaz bir halde olduğu tespit edilmiştir. Yüksek riski devam eden hasta, yoğun bakım servisinde solunum desteğine bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdürmektedir."

Ancak minik Yusuf yaşam mücadelesini kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem