İbrahim Şahin'den Rojin'e özür

 TRT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz akşam dar katılımlı ve basına kapalı bir toplantıda, hiç istenmeyen bir hadise yaşandı.Sohbet esnasında söz, son yıllarda ülkede yapılan en önemli açılımlardan biri olan TR

İbrahim Şahin'den Rojin'e özür

 

TRT Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz akşam dar katılımlı ve basına kapalı bir toplantıda, hiç istenmeyen bir hadise yaşandı.

Sohbet esnasında söz, son yıllarda ülkede yapılan en önemli açılımlardan biri olan TRT’nin Kürtçe yayın yapan kanalı TRT 6’ya geldi. Toplantıda bulunanlardan biri, kanalın yayıncılık anlayışını hakkaniyetsiz bir biçimde eleştirdi. Kışkırtıcı nitelikteki soru ve ifadelerin ardından ben de TRT 6’nın yayıncılık sürecinde karşı karşıya kalınan zorlukları anlatırken, sanatçı Rojin’le ilgili maksadı aşan bir ifade kullandım. Bundan dolayı hem kendisinden hem de Türkiye kamuoyundan özür diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem