Hurdacıdan Hadise'ye Merve Boluğur çalımı!...

Magazin dünyasına Şeyda Coşkun'la birlikteliği sayesinde giriş yapan Ozan Çelik; popülerliği çok sevmiş olacak ki diğer aşklarını da hep bu alemden seçti. Ünlü yaşam koçundan sonra Deniz Akkaya ile objektiflere takılan İzmirli hurdacı, gazetecilere karşı

Hurdacıdan Hadise'ye Merve Boluğur çalımı!...

Magazin dünyasına Şeyda Coşkun'la birlikteliği sayesinde giriş yapan Ozan Çelik; popülerliği çok sevmiş olacak ki diğer aşklarını da hep bu alemden seçti. Ünlü yaşam koçundan sonra Deniz Akkaya ile objektiflere takılan İzmirli hurdacı, gazetecilere karşı sergilediği asabi tavırlarla da adından söz ettirdi.

DALDAN DALA KONUYOR
Korumalarını basın mensuplarına saldırtmayı gelenek haline getiren Ozan Çelik; Şeyda Coşkun ve Deniz Akkaya'nın ardından Hadise ile yakınlaştı. Çelik ile ünlü popçu; geçtiğimiz haftalarda bir mekanda eğlenmiş ve hurdacının aracında yine birlikte yakalanmıştı.

KORUMALARI DEVREDE
Hadise ile beraberliği yürümeyen Ozan Çelik isimli hurdacının yeni gözdesi ise genç oyuncu Merve Boluğur oldu. Dedikodulara göre Boluğur ile hurdacı, geçtiğimiz hafta iki ayrı gece Nişantaşı'ndaki Sess'te eğlendi. İkili, Çelik'in korumaları sayesinde gazetecilere yakalanmadı.

HEP BAŞKA iSiMLERLE!
Özel hayatıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur'un adı son dönemde oyuncu Engin Öztürk ve popçu Murat Dalkılıç ile anılıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem