Hülya Avşar'ın acı günü!

Erzincan'da içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan 5 kişi araçta sıkışarak feci şekilde can verdi.Kaza, saat 17.00 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolu'nun 19. kilometresi

Hülya Avşar'ın acı günü!

Erzincan'da içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan 5 kişi araçta sıkışarak feci şekilde can verdi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Erzincan-Sivas Karayolu'nun 19. kilometresindeki Ahmetli Köprüsü mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan Ardahan'a gitmekte olan Kenan Avşar (31) idaresindeki 34 GA 2151 plakalı otomobil ile Kars-İstanbul seferini yapan Fahrettin Demir (41) idaresindeki özel bir firmaya ait yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

Otobüsün altına girerek hurdaya dönen araçta bulunan ve sanatçı Hülya Avşar'ın akrabaları olduğu öğrenilen sürücü Kenan Avşar (31), Yasin Avşar (54), Fatma Avşar (48), Dilek Avşar ve Bayram Kılıç (18) olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine çağrılan Sivil Savunma ekipleri, araç içersinde sıkışarak hayatını kaybeden 5 kişiyi yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından çıkarabildi. Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybedenler, ambulanslarla Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafiğe kapanan karayolu daha sonra kontrollü bir şekilde verilmeye başlandı. Kazanın yaşandığı bölgede bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın tek şeritten sağlandığını belirtildi.

Erzincan Devlet Hastanesi'nde otopsileri yapılan 5 kişinin sanatçı Hülya Avşar'ın akrabaları olduğu öğrenildi.

Ailenin, İstanbul'dan Ardahan'a gitmekte oldukları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem