Hükümlüler koğuşu ateşe verdi!

Olay, Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın hükümlü henüz bilinmeyen bir nedenle kaldığı koğuşu ateşe verdi.Koğuşta bulunan diğer tutukluların yardım istemesi üzerine koğuşa gelen yetkilil

Hükümlüler koğuşu ateşe verdi!

Olay, Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın hükümlü henüz bilinmeyen bir nedenle kaldığı koğuşu ateşe verdi.

Koğuşta bulunan diğer tutukluların yardım istemesi üzerine koğuşa gelen yetkililer, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, olayda can kaybı ve yaralanmanın olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan, yangını yine aynı koğuşta kalan kadın hükümlünün çıkardığı iddia edildi. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem