Hükümet Silvan olayını araştırıyor

Başbakan Yardımcısı  Bülent Arınç Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 4.5 saat süren bakanlar kurulu toplantısında öncelikli konunun iç güvenlik olduğunu anlattı. Arınç ayrıca DAP projesine ilişkin konuların ele alındığıın

Hükümet Silvan olayını araştırıyor

Başbakan Yardımcısı  Bülent Arınç Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 4.5 saat süren bakanlar kurulu toplantısında öncelikli konunun iç güvenlik olduğunu anlattı. Arınç ayrıca DAP projesine ilişkin konuların ele alındığıın söyledi.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklamalarda bulundu. Arınç Silvan'daki olayla ilgili yeni bir ayrıntı verdi. Arınç, Silvan'd 13 askerin şehit edilmesiyle ilgili olayın ele alındığını söyleyerek şu bilgileri verdi:

"Genelkurmay'ın bu konu ile ilgili araştırma yapılması kararlaştırılmış. Bununla birlikte İçişleri Bakanlığı da konu ile ilgili bir inceleme yaparak Başbakanlığa bilgi verecektir.

Geçen yasama döneminde Meclis Gündemine gelmeyen 30 yasa tasarısı tekrar ele alınmış Meclis'te tekrar gündeme alınması konusu görüşülmüştür."

Arınç, Güney Kıbrıs'ın Kuzey'den elektrik alması ve Erdoğan'ın KKTC'ye yapacağı ziyarete değindi,

Meclis TV'nin yayınlarının kısıtlanmasıyla ilgili iddialara Arınç karşı çıktı ve bu düzenlemenin geçmişten beri TRT ile yapılan anlaşmalara aykırı şekilde sürdürüldüğünü şimdiki düzenlemenin olması gereken düzenleme olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem