Huawei Enjoj 5 özellikleri inceleme - Huawei Enjoy 5 fiyatı ne kdar

Çin firması Huawei yeni telefonu Enjoy 5’i duyurdu.  Huawei son olarak Nexus 6P’yi üreterek piyasaya sürmüştü. Huawei’nin bu seri üzerine devam etmesi beklenirken bir başkan telefon çıkarıldı. Öncelikli olarak Çin için üretilen akıllı telefon oldukça dikk

Huawei Enjoj 5 özellikleri inceleme - Huawei Enjoy 5 fiyatı ne kdar

Çin firması Huawei yeni telefonu Enjoy 5’i duyurdu.

 Huawei son olarak Nexus 6P’yi üreterek piyasaya sürmüştü. Huawei’nin bu seri üzerine devam etmesi beklenirken bir başkan telefon çıkarıldı. Öncelikli olarak Çin için üretilen akıllı telefon oldukça dikkat çekici özelliklerinin yanında uygun fiyatıyla da ilgi toplayacağa benizyor.
 
İlk olarak Çin’de satışa çıkacağı duyurulan Huawei Enjoy 5’in diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil. Peki Huawei’nin yeni telefonu Enjoj 5’in özellikleri nelerdir, nasıl bir telefondur, ayrıntıları nelerdir, fiyatı ne kadardır? Enjoy 5’le ilgili merak ettikleriniz bu haberde bulabilirsiniz.
enjoy-5.jpg
 
Huawei Enjoj 5 Özellikleri 
 
Huawei Enjoy 5, 5-inç büyüklüğünde olup 720x1280 piksel çözünürlüğüne sahiptir.  Cihaz gücünü ise MediaTek Mt6735 tonga setinden alıyor. Telefonda, Mali- T720 GPU, 2 Gb Ram bulunuyor. Enjoy 5’in 16 GB dahili depolama alnının yanı sıra 128 gb’a kadar hafıza kart desteği de var.  Telefonun kamera özelliklerine bakıldığında ise 13MP arka kamera ve 5 MP ön kamera olduğu görülüyor. Android 5.1 işletim sistemine sahip cihazın 4000Mah kapasiteli bataryası  bulunuyor. Cihazın 4G Lite,wifi,Bluetooth 4.0 ve GBS bağlantı desteği bulunuyor. 60 gram ağırlığındaki telefonun en kalın noktası 9.7 mm.
 
Metal bir kasaya sahip olan Enjoy 5’in Çin’de 158 dolar ile piyasaya sunulacağı kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem