Hizmet İş'ten anlamlı yardım!

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şubesi, üyelerinin üniversitede okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim yardımı yapacak. Eğitim yardımından yüksekokul ve fakültelerin örgün eğitimine devam edenler ile master ve doktora yapan öğrenciler

Hizmet İş'ten anlamlı yardım!

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şubesi, üyelerinin üniversitede okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim yardımı yapacak. Eğitim yardımından yüksekokul ve fakültelerin örgün eğitimine devam edenler ile master ve doktora yapan öğrencilerin yararlanabilecek.

Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şubesi Başkanı İhsan Bülbül, yaptığı açıklamada, Üniversite öğrencilerine yönelik desteklerinin sürdüğünü söyledi.

İhsan Bülbül, genel merkez tarafından tüm üyelerin üniversitede okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla 2006 yılından bu yana devam ettirdiği eğitim yardımlarını 2011-2012 eğitim-öğretim yılında da devam ettirilmesine karar verildiğini belirtti.

Üniversiteli gençlerin geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma ve vasıflı işgücüne sahip olmasını sosyal sorumlulukları arasında gördüklerini anlatan Bülbül, "Bu amaçla, sendikal faaliyetlerde farkındalık oluşturmak ve üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı yapmayı kurumsal bir görev biliyoruz. Sendikamızın imkanlarını zorlayarak eğitime destek veriyoruz, bunu da yaygınlaştırmak istiyoruz. Çünkü biz eğitimi önemsiyoruz. Onun içindir ki yalnız ücret sendikacılığı değil; sosyal, ekonomik, kültürel sendikacılık yapıyoruz. Biliyoruz ki eğitilmeyen öğütülür. Bu gençlerin öğütülmeye değil; eğitime, geleceğe umutla bakmaya ihtiyaçları vardır." dedi.

Eğitim yardımından yüksekokul ve fakültelerin örgün eğitimine devam edenler ile master ve doktora yapan öğrencilerin yararlanabileceğini kaydeden Bülbül, ilgililerin gerekli başvuruyu sendikalarına yapabileceğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler