Hırsızlık zanlısı ölümden döndü!

Kağıthane'de, hırsızlık yapmak için bir apartmana girmeye çalıştığı iddia edilen şahıs, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düştü.Kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez d

Hırsızlık zanlısı ölümden döndü!

Kağıthane'de, hırsızlık yapmak için bir apartmana girmeye çalıştığı iddia edilen şahıs, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düştü.

Kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez de bir aracın üzerine düştü. Polis, kaçmaya çalışan 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Gürsel Mahallesi Çampark Sokak 12 numarada saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, giriş katında telefon bayisi bulunan apartmanın üst katında oturan vatandaşlar, duydukları düşme sesi üzerine dışarı çıkarak etrafı kontrol etmeye başladı. İki bina arasındaki boşluktan inleme sesi geldiğini duyan vatandaşlar, aşağıda kanlar içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü.

Bu sırada şüpheli şahıs ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşlarla birlikte şahsı aramaya başladı. Polis ekipleri vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda şahsın düştüğü yere ulaşmaya çalıştı. Apartman girişindeki işyerinin sahibi olay yerine çağrıldı. Açılan işyerinden binanın arka tarafındaki boşluğu kontrol eden polis hırsızlık şüphelisinin kaçtığını gördü.

ÖLÜ NUMARASI YAPTI KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YERE ÇAKILDI
Kendisini gören vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmayı başaran zanlı, kaçmak için tırmandığı binanın Bahçeler Caddesi tarafından tekrar düştü. Park halindeki bir otomobilin üzerine düşen hırsızlık şüphelisi kanlar içerisinde yere yığıldı. Apartmanlar arasındaki boşlukta kimsenin bulunmadığını anlayan polis ekipleri, şahısları yakalamak için çevreyi ablukaya aldı.

Kısa süre sonra Bahçeler Caddesi üzerinde biri kadın iki şüpheli şahıs yakalandı. Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, iki kez yere çakılan ve kanlar içerisinde kalan üçüncü şahsı da üzerine düştüğü otomobilin yakınında ele geçirdi. Olay yerinde hazır bekletilen ambulansa bindirilen yaralı şahıs, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Apartman sakinlerinden Lütfü Yetiker, düşme sesi duyduğunu ve aşağı baktığında yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gördüğünü söyledi. Yetiker, şahsın ölü numarası yaptığını ve düştüğü yerden çıkarak kaçtığını öne sürdü.

İşyerinde uyuyan Cemalettin Acar isimli esnaf da duyduğu ses üzerine dışarı çıktığını fakat kimseyi göremediğini ifade etti. Acar, otomobilin üzerine düşen şahsı göremediğini fakat biri kadın iki kişinin kendi arasında konuştuğunu gördüğünü söyledi. Acar, şahısların koluna girdiği bir kişiyi götürmeye çalıştığını ileri sürdü.

Hırsızlık yapmak isterken iki kez düşen ve yaralanan şahıs, tedavisinin ardından diğer şahıslarla birlikte gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Biri kadın üç zanlının Moğolistan uyruklu olduğu iddia edildi. Türkçe bilmediklerini belirten zanlıların karakolda ifade vermedikleri öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler