Hırsızlık anı kamerada

Diyarbakır'da düğün altını almak bahanesiyle bir kuyumcuya giren iki kadının, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak 7 bin 500 TL değerinde olan 70 gram bileziği çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz ay, mer

Hırsızlık anı kamerada

Diyarbakır'da düğün altını almak bahanesiyle bir kuyumcuya giren iki kadının, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak 7 bin 500 TL değerinde olan 70 gram bileziği çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz ay, merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Düğün altını almak bahanesiyle kuyumcuya gelen iki kadın, iş yeri sahibine vitrinde bilezikleri gösterdi. Vitrinde bulunan bilezikleri alarak kadın hırsızlara gösteren iş yeri sahibi bankonun yan tarafına geçtiği sırada, kadınlardan biri 70 gram bileziği alarak, yanındaki arkadaşının kolunun altına sakladı. Daha sonra iş yeri sahibini başka altınlara yönlendirerek eline aldığı altın bileziği cebine bırakan hırsız kadınlar, bir süre daha iş yeri sahibini oyalayarak, tekrar geleceklerini söyleyip kuyumcudan ayrıldı.

Kadınların hırsızlık yapma anlarını ise iş yerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler