Hırsızları güvenlik kamerası kayıtları ele verdi

Şişli'de otomobille geldikleri bir iş yerinde hırsızlık yapan 2 şüpheli önce güvenlik kameralarına ardından polise yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.Alınan bilgiye göre, 11 Eylül 2015'te Şişli'de Ş.K. isimli bir

Hırsızları güvenlik kamerası kayıtları ele verdi

Şişli'de otomobille geldikleri bir iş yerinde hırsızlık yapan 2 şüpheli önce güvenlik kameralarına ardından polise yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, 11 Eylül 2015'te Şişli'de Ş.K. isimli bir şahsın iş yerine otomobile gelen 2 şüpheli aracı park etikten sonra iş yerinden hırsızlık yaptı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine soruşturma başlatan ekipler, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

GÜVENLİK KAMARA KAYITLARI ŞÜPHELİLERİ ELE VERDİ

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, H.Ö. (20) ve İ.Ö. (19) isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları yapılan şüphelilerin daha öncede benzer suçlara karıştıkları tespit edildi. Yapılan detaylı soruşturma şüphelilerin Kağıthane'de A.A. isimli bir şahsın otomobilinin çalınması, Gaziosmanpaşa'da İ.A. isimli bir şahsa ait otomobilin plakalarının çalınması, Eyüp'te ise M.K. isimli bir şahsa ait otomobilin plakalarının çalınması olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

ŞÜPHELİLERİN SUÇ ALETLERİNE EL KONULDU

Şüphelilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 1 çalıntı oto, 2 çalıntı plaka, 1 bıçak, 2 levye, 2 eldiven, 2 kar maskesi, 1 manivela, 1 demir kesme makası, 1 kargaburun ve 1 adet tornavida ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve 6 ayrı suç kaydı bulunan H.Ö. ve 3 adet suç kaydı bulunan İ.Ö. isimli şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler