Hırsızlar kuşu da alıp götürdü

Sultangazi’de bir eve giren hırsız, evdeki plazma televizyonu ve tek taş yüzüğü çalmakla yetinmeyip, evdeki muhabbet kuşunu da yanında götürdü. Konuşmayan diğer kuşu bırakıp, birkaç kelime söyleyebilen kuşu alan hırsız sırra kadem bastı. Plazma ve tek taş

Hırsızlar kuşu da alıp götürdü

Sultangazi’de bir eve giren hırsız, evdeki plazma televizyonu ve tek taş yüzüğü çalmakla yetinmeyip, evdeki muhabbet kuşunu da yanında götürdü.

 

Konuşmayan diğer kuşu bırakıp, birkaç kelime söyleyebilen kuşu alan hırsız sırra kadem bastı. Plazma ve tek taş yüzükten ziyade muhabbet kuşlarının çalındığına üzülen ev sahipleri, “Hırsız herhalde kuşun konuştuğunu görünce, kuş tarafından eşkalinin verileceğini tahmin etti ve çaldı” dedi.

 

Tuncel ailesinin akşam saatlerinde evde olmadığını fark eden hırsızlar, kapı kilidini kırdıktan sonra eve girdi. Evde para ya da ziynet eşyası bulamayan soyguncular, plazma televizyonu, tek taş yüzüğünün yanı sıra muhabbet kuşunu da çaldı. Plazma televizyonunu çarşafa saran hırsızlar olay yerinden kaçmayı başardı.

 

Tuncel ailesi, kapı kilidini kırık ve kapıyı açık görünce gerçek ortaya çıktı. Evde neyin çalınıp, çalınmadığını kontrol eden Tuncel ailesi muhabbet kuşlarının yerinde olmadığını görünce en çok bu duruma şaşırdı. Evde başka bir kuş daha olmasına rağmen, konuşan kuşun çalındığını belirten Mehmet Tuncel, “Belki de hırsız eşgali öğrenilmesin diye kuşumuzu çaldı” diye konuştu. Kuşun mavi renkli olduğunu ve sürekli ‘Maviş, Aşkım, Babacık’ gibi kelimeler söylediğini aktaran Baba Tuncel, manevi değeri çok olan kuşları için çok üzüldüğünü belirtti.

 

Hırsızın eve girdiği esnada kendisinin komşuda olduğunu belirten Naciye Tuncel, “Komşumuz hırsızları görmüş. Evdeki sarı örtüyle plazma televizyonu saran hırsızlar, kuşla birlikte uzaklaşmışlar. Evde bir kuş daha vardı. Bu kuşu da herhalde beğenmedikleri için çalmamışlar. Belki de kuş hırsızlar girince konuştu. Çünkü kuş hiç durmadan konuşuyordu” diye konuştu.

 

Evin kızı Emine Tuncel ise, “Evden plazma televizyon ve kuş da çalınmış. En önemlisi ise kuş. Bizim için manevi değeri çoktu. Kuşla konuşuyorduk. Bize her kelimeyi söylüyordu” ifadelerini kullandı. İncelemerini tamamlayan polis ekipleri her yerde hırsızı arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler