Hırsızlar İş başında!

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde hırsızlar bir fırına gece girerek çelik kasayı alıp kayıplara karıştı. Kasada 14 bin TL olduğu belirtildi.Değirmendere Mahallesi Değirmen Sokağında bir ekmek fırınına giren hırsızlar 14 bin TL ile kayıplara karıştı.Hı

Hırsızlar İş başında!

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde hırsızlar bir fırına gece girerek çelik kasayı alıp kayıplara karıştı. Kasada 14 bin TL olduğu belirtildi.

Değirmendere Mahallesi Değirmen Sokağında bir ekmek fırınına giren hırsızlar 14 bin TL ile kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı ile ilgili H.A, polise verdiği ifadesinde, saat 03.00 sıralarında işyeri ustasının kendisini arayarak işyeri kapısının yarı açık olduğunu belirtti. Bunun üzerine işyerine geldiğini belirten H.A, yaptığı incelemede, üst kattaki yazıhane kısmındaki çelik kasa ile içerisinde bulunan 14 bin TL'nin yerinde olmadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem